Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa convoca ajudes per a empreses que contractin persones a l'atur

19/06/2019

L’Ajuntament de Manresa convocarà els propers dies ajudes econòmiques adreçades a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d’atur.

Aquesta acció té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones aturades, especialment aquelles en risc d’exclusió social. Les ajudes cobriran parcialment els costos laborals de contractacions, a jornada completa o jornada parcial del 50% o superior i un període mínim de 3 mesos, de persones en situació d’atur. Els beneficiaris han de tenir un centre de treball al Bages.

L’Ajut concretament serà del 50% dels costos salarials de la contractació del treballador/a fins a un màxim de 6 mesos. En el cas que es contracti a una persona inclosa en el col·lectiu
de risc d’exclusió social aquest percentatge serà del 75% del costos salarials.
 
Els contractes podran formalitzar-se des del moment de l’adjudicació i fins el dia 1 d’octubre de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, prèvia comunicació a la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS) i finalitzarà el 15 de juliol de 2019.

Les Bases específiques reguladores d’aquestes ajudes així com informació de la present convocatòria poden consultar-se a les webs del CIO (http://www.ciomanresa.cat/web/menu/9470-ajudes-a-empreses) i el CEDEM (www.cedem.cat)

Aquestes ajudes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat.

Podeu enviar consultes al mail prospeccio@ajmanresa.cat