Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Selecció de joves pel programa Singulars: Inserlab 4.0

14/01/2019

Aquest mes de gener s'està portant a terme la selecció de joves pel programa Singualrs: Inserlab 4.0

Si tens entre 16 i 29 anys i estas interessat en formar-te en el sector de la industria 4.0 i els serveis de restauració, vine a informar-te!

El programa Singulars és un PROJECTE COMARCAL impulsat per FUNDACIÓ AMPANS, AJUNTAMENT DE MANRESA, CENTRE DE FORMACIÓ PRÀCTICA LACETÀNIA I ESCOLA JOVIAT

 “BAGES JOVE: INSERLAB 4.0”

 Aquest neix amb la voluntat de millorar l'ocupabilitat de joves entre 16 i 29 inscrits a Garantia Juvenil i en situació d'atur o millora d’ocupabilitat (DONO), que presenten unes competències base, molts d'ells amb perfil de l’ESO, amb habilitats innates en el món digital i altres per treballar en el sector de la restauració, però vulnerables per cobrir nous sectors d'ocupació i tenir motivacions laborals.

 Amb aquest projecte adreçat a 40 joves en total, s’ha buscat les sinergies entre sectors més tradicionals com és l'Hoteleria i Restauració i els més innovadors com el de la Indústria 4.0 amb possibilitats de generar nous filons d'ocupació a la comarca, amb la finalitat de formar a nous professionals amb les capacitats suficients per cobrir futures demandes de mercat i fomentar així el TALENT dels nostres joves.

 El programa es materialitzarà amb l'orientació i formació professionalitzadora mitjançant una metodologia pràctica i vivencial a dos grups de joves en dues formacions específiques segons els seus perfils:

 -  GRUP 1 (20 Joves): Formació a mida: “Introducció a la Indústria 4.0: Robòtica, disseny 3 D i impressió 3D” (250 h), amb possibilitats de pràctiques en empreses

 -  GRUP 2  (20 Joves): Certificat professionalitat “Operacions bàsiques de restaurant i bar” (340h) amb pràctiques en empreses + 30 hores de formació en 3D aplicada a la restauració.

Si hi esteu interessats/des podeu adreçar-vos a CIO Manresa (Verge de l'Alba, 5) 938776490 cio@ajmanresa.cat