Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Valoració positiva de la segona sessió informativa del programa Ocupació al Bages Industrial (OBI)

Valoració positiva de la segona sessió informativa del programa Ocupació al Bages Industrial (OBI)


03/09/2018

La propera sessió se celebrarà aquest divendres a les 10 del matí al Palau Firal de Manresa. Aquestes jornades informatives s’adrecen a aquelles persones que es vulguin formar en el sector del metall  i/o de l’auxiliar de l’automoció, que estiguin desocupades o bé que vulguin fer un canvi professional.

 

El passat divendres 31 d’agost al Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (C IO)  va tenir lloc  una de les sessions informatives del projecte Ocupació al Bages Industrial (OBI), finançat per la Diputació de Barcelona, liderat per l’Ajuntament de Manresa i coexecutat per diferents ens i entitats de la comarca. La sessió estava  pensada per aquelles persones que es vulguin formar en el sector del metall  i/o de l’auxiliar de l’automoció, que estiguin desocupades o bé que vulguin fer un canvi professional.

 

La formació d’aquest programa està dissenyada a partir de les necessitats que han expressat les empreses de la comarca. En les passades edicions es va detectar una  manca de personal qualificat en aquest sector, i en diferents perfils. És per això que es dissenya la formació a mida, per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i la competitivitat de la indústria del Bages.

 

Les accions formatives es complementen en pràctiques a les empreses, i amb sessions d’orientació i recerca de feina. A més, el programa disposa d’una borsa de treball, formada per les empreses adherides i pels participants formats  a l’OBI.

 

La pròxima sessió informativa, està prevista pel pròxim divendres dia 7 de setembre, a les 10 hores al Palau firal de Manresa.

 

Per confirmar assistència: obi@ajmanresa.cat,  trucar al 93 878 76 25 o bé presencialment al CIO.

 

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web