El Pla de Transició al Treball (PTT) manté obert el període de preinscripció per al curs 2018-2019


20/05/2018

Els joves interessats a fer cursos d’auxiliar d’imatge personal, perruqueria i estètica; auxiliar de fabricació mecànica, d’ajust i soldadura; i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, tenen temps per inscriure’s fins al 25 de maig.

 

Ja és obert fins al 25 de maig el termini de preinscripció als cursos del Pla de Transició al Treball (PTT) de Manresa. Són els d’auxiliar d’imatge personal, perruqueria i estètica; Auxiliar de Fabricació Mecànica, d’Ajust i Soldadura; i Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic.

 

Les persones interessades han de tenir entre 16 i 21 anys i no haver acreditat l’ESO. Aquestes formacions tenen un curs de durada i començaran el mes de setembre, fins al juny del 2019.

 

En el curs perruqueria i estètica, els alumnes aprendran a rentar i condicionar el cuir cabellut, realitzar muntatges per als canvis de forma del pentinat, aplicar tècniques de canvi de color del cabell i realitzar serveis auxiliars d’estètica, com massatges, depilacions, maquillatge, pedicura i manicura.

 

En el curs de fabricació mecànica i soldadura, els alumnes aprendran a realitzar operacions bàsiques de la fabricació mecànica (utilitzant el torn i la fresadora), a fer treballs de soldadura així com de fusteria d’alumini i PVC.

 

Per últim, en el curs de vendes, oficina i atenció al públic, els alumnes aprendran a realitzar operacions auxiliars a la venda (marxandatge, màrqueting, paqueteria), tècniques d’oficina (preparar factures, albarans) i tècniques de comunicació i atenció al client.

 

En finalitzar el PTT, els alumnes obtenen una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. A més, el curs inclou formació pràctica en centres de treball, concretament 180 hores de pràctiques.

 

Per a més informació:

CIO – Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació, carrer Verge de l'Alba - Antic edifici Casa Caritat; Telèfon 93 877 64 94;  email: cio@ajmanresa.cat

 

Horari d’atenció al públic - matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14,30h hores.

Horari d’atenció al públic - tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18,30 hores

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat