EMPRESA! Coneixes el Programa 30 plus?


08/03/2018

Des del mes de novembre de 2017 el Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa manté contacte i atén les demandes d’empreses interessades en el programa 30 plus.

 

El programa 30Plus és una iniciativa innovadora en matèria d’ocupació, finançada pel SOC i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i gestionada per Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa. Dóna resposta a les necessitats de personal de les empreses mitjançant ajuts a la contractació de persones en situació d’atur de 30 anys o més i empadronades al Bages.

El programa 30Plus va dirigit, preferentment, a totes les empreses del Bages. Per a l’actual convocatòria 2017-2018 engloba diferents sectors professionals entre els quals es troben la indústria, el comerç, l’hostaleria, el transport i emmagatzematge, els serveis de neteja i la construcció, entre altres que poden ser valorats.

Els beneficis que ofereix el programa per a les empreses són:

- Una subvenció de fins a 707,70 €/mes per un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 mesos de contractació.

- Reclutament i selecció per competències de persones adequades al lloc de treball sense cap cost.

- Disseny, execució i seguiment d’una formació adaptada al lloc de treball requerit per l’empresa i finançada pel programa.

- Assessorament i suport per a la tramitació d’ajuts a la contractació vinculats a aquest programa.

Les contractacions es podran dur a terme fins a l’1 d’agost del 2018.

Per a més informació: mpages@ajmanresa.cat

 

 
 

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat