Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Món Sant Benet acull aquest dimecres “Futur Incondicional”, una jornada per conèixer les noves tendències de la mobilitat futura

Món Sant Benet acull aquest dimecres “Futur Incondicional”, una jornada per conèixer les noves tendències de la mobilitat futura


25/09/2017

Està organitzada pel Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona,  i comptarà amb destacats experts que parlaran de la mobilitat del futur. Hi haurà també un espai per veure i provar tecnologies protagonistes de la mobilitat futura. Les inscripcions són gratuïtes fins esgotar les places disponibles.

 

El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat per aquest dimecres, a Món Sant Benet,  l’acte “Futur Incondicional”, una jornada sobre innovació industrial, oberta a tothom i amb inscripcions gratuïtes per conèixer les realitats actuals i anticipar les tendències més innovadores de la mobilitat futura a càrrec de reconeguts experts en aquest camp.

 

Durant la jornada, que tindrà lloc de9 a14 h, es farà la cloenda del projecte Ocupació Bages Industrial i també i hi haurà un espai expositiu per veure, tocar i provar tecnologies protagonistes en l’ecosistema de la mobilitat futura com els vehicles elèctrics Zero, Askoll i Vectrix, Drons DJI S900, Inspire i ProX%, Thantom 4 Pro, Phantom 4,la Plataforma Robòtica MiR200, les ulleres Microsoft Hololens i HTC Vive.

 

 

Futur Incondicional té l’objectiu de mostrar de forma àgil i dinàmica com l'ecosistema de la mobilitat viu la transformació disruptiva més accelerada de la seva història. La urgència de trobar alternatives sostenibles per reduir l'impacte mediambiental, l'abaratiment i l'accessibilitat de les tecnologies i les tendències socials i de consum conflueixen per revolucionar la indústria. Tot un repte i, alhora, una enorme font d'oportunitats de negoci associades als nous productes i serveis que se'n desprenen.

 

La jornada servirà per explicar com aquesta transformació afecta els processos industrials, de la mà de les fàbriques intel·ligents i la indústria 4.0, però també els propis conceptes d'automòbil, de conducció i de conductor. Un conductor que, com a consumidor, potser passarà de consumir vehicles a consumir serveis de mobilitat, el nou lema que tots els grans fabricants ja van fent-se seu.

 

Les inscripcions són gratuïtes fins esgotar les places disponibles.

 

 

Agenda

 

9.00 h. Benvinguda institucional
 

9.10 h. Espai Conèixer
 

El sector de l'automoció avuiA càrrec de Daniel Serra, Project manager a Iniciativa CARNET/UPC.

Realitat virtual i mixta a l'automocióA càrrec d'Alejandro Rozo, VR Innovation Consultant a Visyon 360.

Digitalització de la mobilitat: evolució o revolució?, a càrrec de José Manuel Barrios, Head of Innovation,d'Applus+IDIADA.

- Intel·ligència Artificial: progressos i desafiamentsA càrrec de Ramon López de Mántaras, Director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC.

 

11.10 h. Coffee-break
 

11.40 h. Espai Debat
 

Taula rodona "La mobilitat que ve: oportunitats i reptes", amb la participació dels 4 ponents. Moderada per Dani Sala, periodista.
 

12.25 h. Espai Connexió
 

Espai obert el que debatre en grups sobre els temes que més interessen als assistents, amb la participació dels ponents i dels expositors.
 

13.00 h. Espai Expo
 

Espai per veure, tocar i provar tecnologies protagonistes en l'ecosistema de la mobilitat futura.
 

- Aerial Productions: Drons DJI S900, Inspire 1 Pro X5, Phantom 4 Pro, Phantom 4
- Nextmotorbike: Vehicles elèctrics Zero, Askoll i Vectrix
- Vicosystems: Plataforma robotica MiR 200
- Visyon 360: Microsoft Hololens, HTC Vive
 

13.55 h. Comiat institucional

 

 

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web