Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'ajuntament de Manresa aprova l'atorgament de beques de formació per persones aturades majors de 45 anys

L'ajuntament de Manresa aprova l'atorgament de beques de formació per persones aturades majors de 45 anys


19/07/2017

Tal i com recull el  Pacte de Ciutat per a la promoció econòmica i cohesió social i en el marc de projecte Bages Ocupació +45 (BO+45), cofinançat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Manresa convoca unes ajudes per persones en situació d'atur majors de 45 anys que realitzin formació professionalitzadora no gratuïta enfocada a millorar les seves competències

 

L'import de la beca podrà cobrir la totalitat de la matricula o preu del curs, fins a un màxim de 1.000,00 EUR per a cadascun dels sol·licitants.

Les persones que vulguin accedir a la beca hauran de reunir els requisits següents:

  • Ser major de 45 anys
  • Estar en situació d'atur, inscrit com a demandant d'ocupació en l'Oficina de Treball del SOC
  • Ser usuari de qualsevol dels Serveis Locals d'Ocupació del ajuntaments participants en el projecte BO+45
  • No haver percebut l'any anterior ingressos per un import superior a 1,5 vegades el salari mínim interprofessional (SMI).
  • Residir a la comarca del Bages.

 L'activitat formativa haurà de complir els requisits següents:

  • ha de ser formació professionalitzadora no gratuïta.
  • pot ser de capacitació, d'especialització o de reciclatge.
  • ha de ser o haver estat cursada en un centre formatiu del Bages o en un centre on es cursin títols oficials o carnets professionals de la província de Barcelona.
  • haurà de ser cursada al període comprés entre l'1 de juny de 2017 i el 31 de gener de 2018.

El termini de presentació de sol·licituds serà des del dia 20 de juliol i fins al 29 de setembre de 2017.

Les sol·licituds, es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament de Manresa (Pl. Major 1 08242 Manresa) o per qualsevol dels mitjans admesos per la Llei del procediment administratiu comú.

Els ajuntaments participants al projecte BO+45 són els següents: Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Castellgalí, Aguilar de Segarra, Rajadell, Sallent, Súria, Navarcles, Castellbell i el Vilar, Artés, Callús, Sant Vicenç de Castellet, Cardona i El Pont de Vilomara i Rocafort. La resta de persones usuàries d'algun altre servei local d'ocupació del Bages interessades en les beques podran igualment adreçar-se al CIO Manresa per tal de valorar la seva inclusió.

Per a més informació es pot consultar el BOPB del dia 5 de juliol o la web del CIO Manresa www.ciomanresa.cat

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web