Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

FINALITZA EL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS

FINALITZA EL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS


07/07/2017

Les 15 persones que van iniciar el curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials del Projecte Treball als barris, DINAMO XI a Manresa van finalitzar la darrera setmana el certificat de professionalitat. 

 

El certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials es compon d’un total de sis mòduls (corresponents a un total de 470 hores), cinc dels quals són d’intervenció teòrico-pràctica en l’àmbit sociosanitari i un mòdul de formació complementària en els àmbits d’igualtat de gènere, recerca de feina, prevenció de riscos laborals i medi ambient.

L’actuació sorgida de les necessitats que el dispositiu d’orientació-inserció del projecte de treball als barris va recollir durant l’any 2016, relacionades amb: característiques pròpies de persones participants del dispositiu, amb experiències laborals en l’àmbit d’atenció a les persones; característiques pròpies de població envellida en el Nucli Antic de Manresa on realitza la intervenció el dispositiu; les dificultats per cobrir les demandes d’empreses del sector sociosanitari amb persones amb la formació que legalment se’ls exigeix i les oportunitats laborals que generarà l’ampliació de la residència i centre de dia Sant Andreu situades al Nucli Antic, finalitza amb el 100% dels participants en l’acció.

Finalment, un 80% dels alumnes han superat el certificat de professionalitat complet i, en conseqüència, 10 persones podran continuar el seu itinerari sociolaboral dins del mateix projecte de Treball als barris – DINAMO XI amb una contractació per un període de 6 mesos.

L’Ajuntament de Manresa va subcontractar la formació a Fundació AMPANS i les pràctiques s’han realitzat en diferents centres de la Fundació Sociosanitària de Manresa (FUSSAM). 

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web