NOUS PLANS D'OCUPACIÓ D'AUXILIARS DE GERONTOLOGIA


06/07/2017

10 persones en situació d’atur, sense dret a prestació contributiva i residents al Nucli Antic de Manresa inicien una contractació laboral amb l’Ajuntament de Manresa després d’haver superat amb èxit la formació de certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

 

El 30 de juny de 2017 es van signar les contractacions dels plans d’ocupació Treball als barris – DINAMO XI: Auxiliars de gerontologia, que tindran una durada de 6 mesos. Aquest plans d’ocupació realitzaran actuacions en el servei d’atenció domiciliària municipal.

 

Els auxiliars de gerontologia centraran les seves tasques en termes generals en:

 

  • Portar a terme tasques de caire assistencial
  • Realitzar tasques de neteja i hosteleria
  • Col·laborar en la intervenció preventiva i estimulativa amb els usuaris

 

Els objectius principals d’aquesta actuació són:

 

  • Oferir la possibilitat d’adquirir experiència de treball o bé augmentar l’experiència en el sector professional concreta d’atenció sociosanitària.
  • Contractar persones aturades del nucli antic en ocupacions que els generin oportunitats laborals en un sector amb bones expectatives laborals com és el sector sociosanitar.

Aquesta acció forma part del Projecte Treball als barris 2016 – DINAMO XI, gestionat pel Centre d’iniciatives per a l’ocupació  (CIO) i cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat