El PTT Manresa tanca el curs amb una desfilada de perruqueria i estètica a la Casa Lluvià


19/06/2017

Una trentena d’alumnes de la ciutat han finalitzat els cursos de formació en oficis. L’acte de cloenda ha comptat amb la  presència de la  regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, i la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich.


 

El Pla de Transició al Treball (PTT) de l’Ajuntament de Manresa ha tancat avui el curs 2016-2017 amb un acte a la Casa Lluvià que ha inclòs una desfilada de perruqueria i estètica i la projecció d’un vídeo-anunci creat pels alumnes del curs.
 

L’acte de cloenda té l’objectiu de donar protagonisme als alumnes dels tres perfils del PTT que són els d’Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica; Auxiliar de Vendes, Oficina i atenció al públic; i Auxiliar de Fabricació Mecànica i d’ajust i soldadura. En total, hi han participat una trentena de nois i noies que han finalitzat el curs, amb l’assistència també de familiars i empreses col·laboradores del programa que han acollit alumnes en pràctiques.
 

La part central de l’acte ha estat una desfilada en la qual les models han mostrat els treballs de perruqueria, estètica i imatge personal que han realitzat els alumnes com a treball de final de curs. La part de rebuda i protocol ha anat a càrrec dels alumnes de vendes. També s’ha fet la presentació pública d’un vídeo-anunci del PTT realitzat pels mateixos alumnes. Durant l’acte s’han presentat treballs de marxandatge i aparadorisme, i s’han exposat peces realitzades pels joves del perfil de fabricació mecànica i soldadura. L’alumnat ha rebut un record del seu pas pel curs.
 

L’acte de cloenda ha comptat amb la participació de la regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, i la regidora d’Ensenyament I Universitats, Mercè Rosich, així com la coordinadora de Formació Professional dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central, Mar Raluy.
 

El PTT és un programa de formació i inserció adreçat a joves que no han assolit l’ESO i que volen formar-se com a auxiliars en un ofici. L’Ajuntament de Manresa imparteix aquest tipus de formació al Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO).

 

 

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat