Visita del SOC a la Casa d'oficis d'adequació de la Fàbrica de l'Aranya i entorn.


04/06/2017

El propassat dijous dia 31 de maig, els alumnes de la Casa d’Oficis del Projecte DINAMO van rebre la visita del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

En aquesta visita, els alumnes , monitor i directora de la Casa d’Oficis van explicar al representant del SOC, Josep Vallecillos, la feina feta durant aquests darrers mesos  tant a l’interior de la Fàbrica de l’Aranya com als accessos de la mateixa.

La Casa d’Oficis d’Adequació de la Fàbrica de l’Aranya i entorn és un projecte que dóna formació en l’especialitat de construcció a vuit joves d’entre 16 i 24 anys en situació d’atur i residents al Nucli Antic de Manresa. Actualment, els alumnes estan finalitzant la fase de formació i a finals de mes seran contractats per l’Ajuntament de Manresa durant sis mesos per seguir treballant en la rehabilitació de la Fàbrica de l’Aranya.

En aquesta primera fase s’han realitzat treballs de neteja i millora dels accessos a la Fàbrica, construcció de murs de pedra seca, recuperació de parets de pedra, enderroc de murs, repicat de sostres així com  tasques de reciclatge, entre altres, que continuaran fins a finals de desembre d’aquest mateix any.

La Casa d’Oficis s’emmarca dins del Projecte de Treball als Barris (DINAMO XI) subvencionat pel SOC, el Departament d’Empresa i Ocupació i el Ministerio d’Empleo y de Seguridad Social.

 


Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat