Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les cooperatives escolars de Manresa vendran els seus productes al mercat de la Font, dimarts vinent

Les cooperatives escolars de Manresa vendran els seus productes al mercat de la Font, dimarts vinent


19/05/2017

El proper dimarts, 23 de maig, els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Espill, La Salle, Joviat i Bages seran presents al mercat setmanal de la Font dels Capellans, venent els productes que han fabricat al llarg del curs en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola. Els alumnes tindran 7 parades entre els carrers Sabadell i Fra Jacint Coma i Galí.

 

Alumnes de primària venent els productes que ells mateixos han creat, al llarg del curs, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola. Serà el proper dimarts, al mercat de la Font dels Capellans, on els alumnes de 5è i 6è de les escoles Espill, la Salle, Joviat i Baes muntaran set parades. El projecte té com a finalitat treballar el foment de la cultura emprenedora en el cicle superior de l'educació primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l'emprenedoria.

 

Els continguts del projecte s’articulen a partir d’un treball real: la creació, organització, gestió i tancament d’una cooperativa de fabricació de productes, que comporta la sol·licitud d’un microcrèdit i la venda dels productes elaborats en una fira o mercat local. El 10% dels beneficis de les cooperatives es destinaran a una entitat sense ànim de lucre o ONG i la resta servirà per realitzar una activitat conjunta amb els alumnes de la classe.

 

Les cooperatives que aquest any vendran els seus productes al mercat són:

 

Ideart – Escola Joviat (24 alumnes)

Tots som un – Escola Joviat (24 alumnes)

Petits Artesans – Escola Joviat (25 alumnes)

Salletiva – La Salle Manresa (29 alumnes)

Unix – Escola Bages (25 alumnes)

Madet – Escola Bages (25 alumnes)

Factoria de la creativitat – Escola Espill (24 alumnes)

 

A 2/4 d'11, les cooperatives rebran la visita de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i de les regidores d’Ocupació i Ensenyament, Cristina Cruz i Mercè Rosich.

 

Cultura Emprenedora a l’Escola és un projecte desenvolupat per l’Ajuntament de Manresa i impulsat des de la Diputació de Barcelona.

Et pot interessar...

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web