Conferència C.Felber


02/05/2017

L'economista del Bé Comú, Christian Felber serà a Manresa per impulsar la II Mostra d'Economia Social i Solidària de Manresa.

 

L’any passat,  l’Ajuntament va impulsar una nova iniciativa per visibilitzar totes les potencialitats de l’Economia Social i Solidària.  Aquesta idea va aglutinar diferents entitats i xarxes amb l’objectiu de donar a conèixer experiències en funcionament que fan que l’economia al servei de les persones sigui ja una realitat creixent.

Donada la bona acollida, aquest any tornem a promoure la Mostra d’Economia Social i  Solidària que tindrà lloc a Sant Domènec el proper dia 3 de juny des de les 11h del matí.  Per escalfar motors i posar sobre la taula molts elements a favor d’una economia “humanitzada”, comptarem amb un “padrí” d’excepció: l’economista Cristian Felber, impulsor del concepte d’Economia del Bé Comú.  El Cristian Felber farà una conferència sobre “Nous valors per a l’economia” el dimecres 31 de maig a les 19:30 al Teatre Conservatori.

Christian Felber és  un professor universitari d’economia austríac, ballarí, escriptor i divulgador en matèries d’economia i sociologia. És especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers. Creu que és factible una  economia de mercat  ètica dissenyada per  millorar la qualitat de vida de totes  les persones i el medi ambient.

Les persones interessades en assistir a la conferència hauran de fer inscripció prèvia trucant al tel  938776490  o enviant email a cio@ajmanresa.cat

Aquestes activitats comptem amb la col·laboració de diferents moviments de la ciutat que treballen per fer realitat aquesta economia col·laborativa i humanitzada. Així, comptem amb el suport d’Ecoxarxa, la Xarxa d’Inclusió Social, el Consell Municipal de Solidaritat i AraCoop. Aquestes entitats oferiran informació i activitats el dissabte 3 de juny. La jornada també inclourà la celebració a la nostra ciutat del dia internacional del Comerç Just.

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat