El CIO Manresa organitza aquest divendres una jornada sobre acreditació de competències


02/04/2017

Tindrà lloc al Palau Firal de 9 a 12 del matí. La sessió és gratuïta, si bé caldrà confirmar-ne l’assistència


 

Aquest divendres, 7 d'abril, el CIO Manresa, en col·laboració amb els serveis territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i Joviat, organitza una jornada sobre acreditació de competències. La sessió es centrarà en els processos d'acreditació de competències previstos i les passarel·les formatives que les persones interessades en acreditar competències poden seguir.

 

La jornada es farà de 9 a 12 hores a la sala d'Actes del Palau Firal de Manresa (c/ Castelladral s/n, Polígon Els Dolors). És gratuïta però cal confirmar-ne assistència al correu electrònic lestany@ajmanresa.cat

 

L’acte s’iniciarà amb la benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de la regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz; i a continuació intervindran Mar Raluy, coordinadora de Formació Professional dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central; i Maribel Herranz, coordinadora de la formació continuada i ocupacional de l’Escola Joviat. La jornada finalitzarà amb un torn obert de preguntes entre les persones assistents.

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat