Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CIO ofereix un programa per facilitar l'ocupació de persones de més de 30 anys

El CIO ofereix un programa per facilitar l'ocupació de persones de més de 30 anys


14/03/2017

El Programa 30 Plus és un programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal que ofereix orientació i formació tècnica i professional vinculada a un contracte de treball amb una durada mínima de 6 mesos.


 

 

El CIO de l’Ajuntament de Manresa portarà a terme el 30 Plus, el nou programa del SOC, que té com a objectiu facilitar la incorporació de persones de 30 anys i més a les empreses.

 

El programa ofereix a les persones participants orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació; adquisició i millora de competències transversals; formació tècnico-professional vinculada al contracte de treball, i incorporació al mercat laboral, amb un contracte mínim de 6 mesos.

 

Les empreses que hi participen reben candidats adequats als perfils demanats; formació flexible i adaptada al lloc de treball, i subvenció equivalent al SMI de l’any 2016 (655,20€/mes per jornada completa i la part proporcional en jornades parcials) amb un màxim de 9 mesos i compatible amb altres incentius fiscals i bonificacions.

 

Les condicions d’accés per a les persones participants són que estiguin a l’atur, tinguin 30 anys o més, inscrites a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) La selecció dels participants es realitzarà a partir de les demandes de les empreses col·laboradores del programa.

 

Les condicions d’accés per a les empreses són que estiguin inscrites com a empreses, autònoms/es, SCPs i Entitats Socials ubicades a Manresa o la comarca del Bages.
 

En aquests moments les ofertes que s’han rebut al centre d’iniciatives per a l’ocupació són d’empreses dels sectors de l’hoteleria, la logística i el transport, la neteja, el comerç i l’administració. Però el projecte és obert a tots els sectors professionals.

 

30 Plus és un projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE SF/284/2016, de 24 d’octubre.

 

Per a rebre més informació, cal adreçar-se al CIO de Manresa, c. Verge de l’Alba, 5-7. Tel   938776490; o bé a través de correu electrònic cio@ajmanresa.cat

 

 

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web