Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Nou programa 30 Plus

Nou programa 30 Plus


09/03/2017

L’Ajuntament de Manresa portarà a terme el programa 30 PLUS del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

L’objectiu principal és incentivar l’ocupabilitat de les persones majors de 30 anys en situació d’atur.

Per aconseguir aquest objectiu el SOC subvencionarà una part del salari de les persones contractades en el marc del programa, concretament l’equivalent al salari mínim interprofessional de l’any 2016, durant un mínim de 6 mesos.

Les persones majors de 30 anys i en situació d'atur, que participin rebran: orientació i acompanyament en el procés de contractació; un mínim de seixanta hores de formació vinculada al contracte de treball, i experiència mitjançant un contracte de treball.

El programa s’ha iniciat a principis d’aquest any i té com a data límit per formalitzar contractes laborals el dia 1 d’octubre.

En aquests moments les ofertes que s’han rebut al centre d’iniciatives per a l’ocupació són d’empreses dels sectors de l’hoteleria, la logística i el transport, la neteja i el comerç.

 

Per a rebre més informació, cal adreçar-se al CIO de Manresa.

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web