Beques per alumnes de Postgrau Industrial


28/09/2015

L’ajuntament de Manresa convoca 2 beques per realitzar estudis de postgrau industrials.

En el marc del Projecte de Promoció de l'Ocupació Industrial al Bages (OBI), l’ajuntament de Manresa convoca 2 beques per realitzar estudis de postgrau industrials. Aquesta acció s’emmarca en un dels eixos del programa que té com a objectiu facilitar activitats de recerca i innovació a empreses industrials del Bages.

 

Cadascuna de les beques tindrà una dotació de 5.000,00 EUR i, a part, es preveuen altres recursos per si els becats haguessin de sufragar alguna despesa en el marc del desenvolupament del projecte del màster.

Els possibles becats han d’estar cursant un postgrau industrial o comprometre's a cursar-ne un en el proper any escolar i han d’haver realitzat els estudis universitaris (i haver obtingut el títol) en algun dels centres del Campus Manresa. Com a condició per poder optar a aquesta ajuda, en els estudis de postgrau s’haurà de realitzar un treball (pot ser el que es determini al propi itinerari formatiu del mestratge) que haurà de centrar-se en el desenvolupament pràctic i concret d'un material, producte o sistema de producció aplicable a alguna empresa industrial del Bages.

El termini de presentació de sol·licituds serà el 17 d’octubre i el lloc de presentació serà qualsevol registre del l'Ajuntament de Manresa fins el dia 16 d'octubre i el mateix 17 d'octubre per correu administratiu.

El text de les bases reguladores de les beques es pot consultar a la pàgina web municipal www.manresa.cat

Ocupació Industrial al Bages és un projecte de desenvolupament local de col·laboració públic-privat per l’impuls de la indústria metal·lúrgica i/o auxiliar d’automoció en la comarca del Bages.  Està adreçat a empreses del sector industrial amb almenys un centre de treball a la comarca del Bages i a persones que volen desenvolupar la seva trajectòria professional en l’àmbit industrial.

Aquest projecte està finançat per la Diputació de Barcelona i liderat per l’Ajuntament de Manresa. També hi participen el Consell Comarcal del Bages; els ajuntaments de Castellbell i el Vilar; Sant Salvador de Guardiola; Cardona; Sallent; Sant Joan de Vilatorrada; Sant Fruitós de Bages; Navarcles; Súria; Santpedor; Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara i Rocafort , la Fundació Lacetània; l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya; la Patronal Metal·lúrgica del Bages; PIMEC Catalunya Central i la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa.

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat