Taller virtual sobre la creació de cooperatives (del 18 de maig al 6 de juliol )


14/05/2015

En el marc del programa aracoop s’organitzen  3 Tallers virtuals per a la creació i posada en marxa d’una cooperativa de treball associat, una cooperativa de serveis o una cooperativa de consumidors i usuaris.

 

Els tallers s’adrecen a persones que:

    Tinguin previst posar en marxa algun projecte de treball per compte propi o estiguin interessades en l’organització del teu projecte socioeconòmic en forma de cooperativa.
    Assessoren en la creació d’empreses.
    Que imparteixin el mòdul d’economia i emprenedoria en la formació de secundària, batxillerat i cicles formatius.
    Siguin professionals independent o directius d’empresa que valoren l’opció cooperativa com a possible via per engegar projectes de cooperació empresarial.
    Estiguin interessades en organitzar-se col·lectivament per tenir accés a productes o serveis compartits: habitatge, alimentació, educació, entre d’altres.

Els tallers comencen el 18 de maig i duren fins el 6 de juliol de 2015.

 

Cada taller és independent i es pot realitzar un o més d'un. El nombre de persones participants és limitat i es farà una selecció tenint en compte l’ordre d’inscripció i el perfil i la motivació de les persones participants.

 
Les persones interessades en participar, es poden inscriure en el següent enllaç:http://aracoop.coop/formulari-tallers-virtuals-creacio-i-posada-en-marxa-duna-cooperativa/

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat