Ofertes de ProTreball (Xarxa Xaloc - Diputació de Barcelona)


Borsa de treball per a usuaris del XALOC

ProTreball gestiona la seva borsa de treball a Través del XALOC (XARXA DE SERVEIS LOCALS D'OCUPACIÓ de la província de Barcelona) que és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona i formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. 

Les ofertes del XALOC es poden consultar en aquest enllaç.  Per les ofertes del bages es poden consultar en aquest enllaç.  

Cal dir però que per poder inscriure't a una oferta abans has d'estar registrat a ProTreball i al XALOC com a demandant de feina. Un cop apuntat podràs presentar la teva candidatura on-line navegant pel web del XALOC. A més, ProTreball gestionarà la teva candidatura directament amb l'empresa i també podràs rebre assessorament individual per ajudar-te a cercar feina.

Registre d’ofertes de feina per a empreses

El ProTreball ofereix a les empreses del territori un servei de preselecció de candidatures per als processos de selecció de personal que tinguin oberts. L’empresa només ens ha de detallar el perfil professional que està cercant omplint un formulari web. En rebre les dades, l’equip d’Intermediació inicia el procés de recerca de persones candidates, en fa una preselecció i envia els currículums a les empreses per a què acabin el procés de selecció.

És un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament de Manresa a empreses que facilita els processos de selecció ja que les candidatures que reben ja han passat un primer filtre d’acord amb les especificacions de cada lloc de treball a cobrir.

Les empreses podeu registrar la vostra oferta de feina en aquest enllaç



Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat