Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Serveis a les empreses

Des del CIO oferim suport a les empreses en la detecció de necessitats de personal, elaboració de perfils professionals i cobertura de vacants, derivant candidats amb els perfils requerits. A més, si alguna empresa vol col·laborar amb el centre, es poden cedir despatxos i espais per a selecció de personal.

També s'assessora sobre disseny, planificació i realització de cursos específics segons les necessitats formatives de les empreses i, depenent de la formació programada pel propi CIO, s'ofereixen pràctiques professionals d'aquells alumnes que estiguin cursant accions de formació professionalitzadora al centre.

Finalment el CIO pot ajudar a les empreses que necessitin que el seu personal acrediti competències professionals del seu sector i pot facilitar informació legal sobre els tipus de contractes existents en el mercat laboral així com d'altra informació específica sobre aspectes rellevants per l'activitat empresarial com la LISMI, la Llei d'igualtat i la Responsabilitat Social de l'Empresa o les clàusules socials.

Per donar d'alta una oferta o realitzar qualsevol altra demanda podeu trucar al telèfon 93 877 64 90 o enviar un mail a : cio@ajmanresa.cat

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat