Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 30 Plus

30 Plus


El CIO de Manresa porta a terme aquest programa del Servei Públic  d’Ocupació de Catalunya.

És un programa adreçat a persones aturades majors de 30 anys.
Es treballa amb dues línies d’actuació: 

  1. Les persones majors de 30 anys i en situació d'atur, que participin en el programa rebran: orientació i acompanyament en el procés de contractació; un mínim de seixanta hores de formació vinculada al contracte de treball, i experiència mitjançant un contracte de treball.
  2. Les empreses participants rebran candidats adequats als perfils demanats; formació flexible i adaptada al lloc de treball, i subvenció equivalent al SMI de l’any 2016 (655,20€/mes per jornada completa i la part proporcional en jornades parcials) amb un màxim de 9 mesos i compatible amb altres incentius fiscals i bonificacions.

El programa s’ha iniciat a principis d’aquest any i té com a data límit per formalitzar contractes laborals el dia 1 d’octubre.

“ Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE SF/284/2016, de 24 d’octubre”CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web