Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Programes d'experienciació laboral

Programes d'experienciació laboral


Els Programes d'experienciació laboral, Programes de Treball i Formació  consisteixen en accions que permeten als usuaris adquirir experiència professional mitjançant la seva contractació laboral per part de l'ajuntament.

L'objectiu d'aquestes accions és que persones en situació d'atur siguin contractades i puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la serva inserció, mitjançant la realització d'obres o serveis d'interès general i social.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya subvenciona la contractació de persones en situació d'atur en el marc del programa Treball i Formació d''acord amb les línies següents: 

Línia A: accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d'atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació, preferentment més grans de 45 anys (PANP) 


Línia B: accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI) 


Línia C: accions de coordinació i suport tècnic. 


El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball d'una durada de 6 o 12 mesos a jornada completa, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d'una durada de 7 o 12 mesos a jornada completa (personal propi o de nova contractació)

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web