Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Ofertes del CIO i del SOC

Ofertes del CIO i del SOC


Ofertes del CIO (Borsa XALOC)

El CIO gestiona la seva borsa de treball a Través del XALOC (XARXA DE SERVEIS LOCALS D'OCUPACIÓ de la província de Barcelona) que és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona i formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. 

Les ofertes del XALOC es poden consultar en aquest enllaç.    

Cal dir però que per poder inscriure't a una oferta abans has d'estar registrat al CIO i al XALOC com a demandant de feina. Un cop apuntat podràs presentar la teva candidatura on-line navegant pel web del XALOC. A més, el CIO gestionarà la teva candidatura directament amb l'empresa i també podràs rebre assessorament individual per ajudar-te a cercar feina.

Ofertes del SOC - Oficines de Treball (Feina activa) 

Les Oficines de Treball gestionen a cada territori les accions del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Al Bages, l'OTG es troba a Manresa, al carrer Verge de l'Alba.

Una de les accions que es gestiona és el portal de feina de la Generalitat de Catalunya que es coneix com a Feina Activa. 

Aquest portal s'encarrega de relacionar les persones que busquen feina amb les empreses que busquen persones treballadores, i gestiona les ofertes de feina. Ofereix un servei integral a les persones que busquen o volen canviar de feina; s'hi inclouen cursos de formació ocupacional i serveis d'orientació professional.

En aquest enllaç podeu accedir al portal feina activa.


CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web