Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 DINAMO - Treball a Barris

DINAMO - Treball a Barris


El Servei d'Ocupació de Catalunya, mitjançant el Projecte Treball als Barris, dóna suport a barris que, per les seves característiques, requereixen d'una atenció especial de l'Administració per tal de millorar-les des del punt de vista ocupacional, social, i desenvolupar un entorn socioeconòmic que millori la qualitat de vida de les persones que hi resideixen.

A Manresa, aquest programa es centra en la zona del Nucli Antic, a través del dispositiu DINAMO. Aquest dispositiu té un caràcter integral i transversal i es fixa com a objectiu la millora i el foment de l'ocupabilitat del col·lectiu de persones residents al Nucli Antic en situació de vulnerabilitat. Així, a través del DINAMO s'ofereix informació, assessorament, tutoria i acompanyament en el procés de recerca de feina així com diverses accions de formació o plans d'ocupació per les persones de la zona.

A més el DINAMO preveu altres accions més generals de dinamització del Nucli Antic per tal que esdevingui una zona més atractiva per l'activitat econòmica.

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat | Mapa web